پتانسیل ها و فرصت های نانوحباب ها
قابلیت تمیز کردن یونهای موجود در سطح مشترک گاز-مایع نانوحبابها تجزیه میشوند و آلودگی روغن و چربی را جذب میکنند، که امکان حذف آلودگی را بدون نیاز به مواد تمیزکننده فراهم می کند.
قابلیت عقیم سازی فرآیند تجمع و فروپاشی نانوحبابها، اکسیژن موجود در هوا را به اکسیژن فعال تبدیل میکند و مولکولهای باکتریکشی از جمله OH و O3 را ایجاد میکند.
قابلیت ارتقای رشد تأیید شده است که استفاده از نانوحباب ها به ماهی، سخت پوستان و گیاهان اجازه می دهد 20 تا 30 درصد بزرگتر از آنهایی که به روش معمولی رشد می کنند .
قابلیت فعال سازی زیستی ثابت شده است که نانوحبابها به اعماق سلولهای بیولوژیکی نفوذ میکنند و ایمنی سلولها را تقویت میکنند. این امر امکان حذف نیاز به آنتی بیوتیک یا کاهش میزان مصرف آنتی بیوتیک را فراهم کرده میکند.
قابلیت محافظت از سلول مشخص شده است که صدفهایی که با نانوحبابها رشد میکنند، حتی اگر تا دمای منفی 20 درجه سانتیگراد منجمد شوند، زنده میمانند. این احتمالاً به این دلیل است که نانوحبابها از سلولهای صدف در برابر آسیبهای ناشی از انجماد محافظت میکنند.
قابلیت انتقال حرارت نانوحبابها را میتوان برای افزایش یا کاهش سریع و موثر دمای مایع استفاده کرد.
قابلیت ترویج تبخیر ثابت شده است که نانوحباب های موجود در یک مایع باعث تبخیر مایع می شود. کاربردهای مبتنی بر این اثر شامل برج های خنک کننده با آب خنک بسیار کارآمد و سیستم های نمک زدایی مبتنی بر تبخیر است.

جهت مشاوره و اطلاعات بیشتر با کارشناس های ما تماس بگیرید.
05144641951 _ 09157322725